01
02
03
 

Mevrouw Snoepjes

Vier je verjaardagsfeest met
mevrouw Snoepjes & miss Smartie!

Ben je jarig en tussen de 5 en 10 jaar en wil je een heel bijzonder verjaardagsfeest? Nodig dan mevrouw Snoepjes en miss Smartie uit. Mevrouw Snoepjes is zeer artistiekerig en houdt van fantasieverhalen maken met jou en je vrienden en ze is dol op snoepjes. Ze verkoopt ze voor jullie zelfverzonnen fantasieverhaal. Miss Smartie is vooral verstandig en houdt van gezonde snoep en fruit en van poezie. Zij houdt van knuffelen, en speelt graag kassajuffrouw in de snoepwinkel van mevrouw Snoepjes (dat dan weer wel..) om ervoor te zorgen dat je ook fruit koopt.

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je theater, kunst en muziek maken. Voor kinderen die geen of speciaal snoep mogen, kunnen het feest ook meemaken. Er altijd iets lekkers voor iedereen.
Nodig minimaal 6 kinderen voor je feestje uit maximaal 9 kinderen en Mevrouw Snoepjes en Miss Smartie komen graag naar je toe. Het feest duurt ongeveer 2 uur en kost € 15,- per kind. Op hun Facebookpagina plaatsen de dames regelmatig nieuwtjes en foto’s.

 

 

 

Kinderfeesten